So nice to meet you!

Dit ben ik

Ik ben Nynke de Kroon, 39 lentes jong en opgegroeid op de boerderij. Ik ben een mens van de natuur en gek op beestjes. Ik hou van de rust en de stilte, maar af en toe een gezellig feestje en een beetje rumoer om me heen om op te laden met een andere soort energie vind ik op zijn tijd ook heerlijk.

Het is mijn missie om mensen in te laten zien dat een gezondere leefstijl en mindset belangrijk is.

Voeding is de basis, maar daarnaast is er nog zoveel meer en dan kom je daar waar deze website over gaat. Essentiele olien en oil infused produkten van Young Living. Welkom!

Mijn verhaal

Altijd druk, voornamelijk in mijn hoofd. Een vlammenzee die overal vonkjes op los laat. Zo ben ik altijd al geweest. Mijn moeder heeft wel eens tegen mij gezegd; Meisje meisje wat ben je druk. Ik stond altijd op de kop. Als ik iets had meegemaakt dan moest ik dat ook gelijk vertellen en bleef ik maar ratelen. Ik ging van de hak op de tak in alles. Vind vele dingen leuk en probeer dan ook alles maar meestal is dat van korte duur, want dan is er wel weer wat anders wat ik wil uitproberen. Niet wetend waar dit vandaan kwam, kwam ik er in 2018 achter toen ik thuis kwam te zitten met een Burn-out en iemand sprak over ADD. Ik heb mij hiervoor gelijk laten testen. Ik ben niet van in hokjes plaatsen maar wat was ik blij dat ik nu wist waar al die chaos in mijn hoofd vandaan kwam. Heel veel puzzelstukjes vielen op zijn plaats. Maar hoe ga je om met Alle Dagen Druk in je hoofd. Ik besloot aan mezelf te werken en gaf mij op voor de tweedaagse Maximum Potential van Michael Pilarcyck. Wat heb ik daar veel geleerd. Terug naar mijn mooiste leven , dat is het doel. Ik ben er nog niet, maar er wordt hard aan gewerkt. Een Burn-out is niet niks. Moe, kortaf tegen mijn dierbaren,op de bank hangen, netflix kijken, heel veel slapen en nergens zin in hebben.

De essentiele olien van Young Living gebruik ik al sinds 2015 en gebruikte dit ter ondersteuning voor de dagelijkse kwaaltjes. Maar voornamelijk werd het gebruikt voor de heerlijke aroma in huis. Geen geurkaarsen voor mij. Ik was mij al redelijk bewust van de chemisch troep die in zoveel produkten wordt gestopt, dat ik dat probeer te beperken. inmiddels zijn wij thuis al in heel veel dingen omgeswitcht naar natuurlijke produkten.

Nu ik weet dat ik Alle Dagen Druk in mijn hoofd ben en het advies van de voorgeschreven Ritalin heb afgewezen, ben ik met de olien aan de slag gegaan. Stress away, Brain power, CBD Calm Roller, Endoflex en nog veel meer die mij allemaal hebben ondersteund in dit proces. Lichamelijk maar ook geestelijk. Helpen met anders kijken naar jezelf en naar anderen. Leven in Liefde en niet vanuit angst. Je energie positief maken en positief houden.

Dat wens ik voor iedereen

Bel of app me

Of wil je liever mailen?

FAQ

Kijk eventueel ook even bij de veelgestelde vragen. Misschien is jouw vraag hier al beantwoord.

Vraag maar raak!

7 + 2 =